Klantenervaringen

Geen mooier compliment dan klanten die na hun eerste reis terug bij mij boeken. Een leuke mail, of kort reisverslag van reizigers die terugkeren, vind ik al helemaal geweldig om te lezen. Op deze pagina vind je enkele van die verhalen terug. 

Schrijf hier uw review over Travel Experts of upload uw videoboodschap

Dromen van het charmante Rovinj...

Al meerdere jaren worden onze reizen geregeld door Dave van travel experts in Pulle . Wat een verademing t.o.v een normaal kantoor,  reisbureau zoals iedereen ze kent, aanschuiven wachten elke keer iemand anders die je verder helpt. Neen bij travel experts is er een persoonlijke aanpak,  door steeds dezelfde persoon die je na enkele reizen al zo kennen dat je enkel nog je bestemming hoeft te vertellen en de hotels schieten al door het hoofd. De tijd die word genomen zowel
Op kantoor of bij je thuis is super . De nodige informatie word je bezorgd en er word zeker mee nagedacht en je krijgt zeker niet het gevoel van : “doe voort want er wacht nog een volgende klant! “ . Alle tijd word genomen om de perfecte reisbestemming en accommodatie te zoeken. Indien je een probleem hebt ter plaatsen is er altyd een hulplijn die je uit de nood helpt door een telefoontje of berichtje te doen en men helpt je verder. Ook al zijn de travel experts zelf eens op stap om nog meer leuke plaatsjes te ontdekken altyd de nodige hulp kan je verwachten.   

Hilde & Luc

Mindfulness in het wondermooie Plitvice National Park...

Onze reis naar Kroatië was echt super! Onze verwachtingen vooraf waren al hoog maar zijn nog overtroffen. Hotel, auto en dergelijke waren goed geregeld en bijkomende info werd duidelijk meegedeeld. Over het corona aspect werd duidelijke info en richtlijnen meegegeven. Pluspunt ook de tips die we vooraf meekregen over de bezienswaardigheden en leuke plekjes. Dit gaf zeker een meerwaarde, want anders zouden we er zelf nooit achter zijn gekomen. Travel Experts is een absolute aanrader!

 

Sabine en Louis

Samen genieten van Bangkok, "De Stad van Engelen"

Fantastisch reisagentschap! Van harte bedankt om alles zo goed te regelen van vluchten, hotel, prive-transfers en de adembenemende excursies voor onze reis naar Thailand. Reeds een volgende reis geboekt bij Travel Experts, zeker een aanrader!!

Groetjes,

Marina & Danny


Hengelen op zee in het visparadijs Langeland

Wij zijn met z’n tweeën op visvakantie geweest naar Langeland in Denemarken. Bedankt aan Travel Experts om alles tot in de puntjes te regelen. Het weer en de vangsten waren echt schitterend, dus dit was echt een vakantie om niet snel te vergeten. Zonet al voor volgend jaar geboekt.

Bedankt voor de goede service!

Stef & Jonathan